Dave Chappelle bekräftar elaka lapparna i Vita huset

5 days ago 6
ARTICLE AD

Anklagelserna mot Obamas stab avfärdades med ilska.

Några hånfulla meddelanden till Trump och hans stab hade inte lämnats i Vita huset.

Nu bekräftar komikern Dave Chappelle att de verkligen fanns – och att han vet vem eller vilka som placerade ut dem.

Anklagelserna om vad som hände i januari 2017 avfärdades. Enligt Donald Trumps stab hittades meddelanden lite här och där i Vita huset, när den nya presidenten och hans administration flyttade in. 

Alla lapparna hade ungefär samma budskap: Ni kommer att misslyckas.

Misstankarna riktades givetvis mot företrädaren Barack Obamas medarbetare – som förnekade allt med viss ilska. Nu bekräftar komikern Dave Chappelle att lapparna faktiskt existerade – men att de kom från ett helt annat håll.

Kändisar skrev ”all galen skit”

I Naomi Campbells Youtube-serie ”No Filter” säger Chappelle att lapparna placerades ut av kändisar under en avskedsfest för den avgående presidenten. Vilka kändisar avslöjar han dock inte.

– Kommer ni ihåg när Trump-administrationen flyttade in och de sa att Obamas personal lämnat elaka lappar i alla lådor och skåp? Jag såg det hända, men jag kommer inte säga vem som gjorde det, säger Dave Chappelle.

– Det var kändisar som skrev all galen skit och la överallt. Jag såg dem göra det, så när jag såg det på nyheterna så skrattade jag högt.

Susan Rice: Ännu en lögn

2019 berättade Trumps dåvarande pressekreterare Stephanie Grisham om lapparna, som ska ha innehållit ord som ”Ni kommer att misslyckas” och ”Ni kommer inte att klara av det”. Sju andra medarbetare till Trump bekräftade förekomsten av hånfulla lappar för Daily Mail då. 

– Det var kaos den där första veckan. Det fanns elaka lappar på alla möjliga udda ställen, sa en av dem då.

Barack Obamas FN-ambassadör och senare hans säkerhetsrådgivare Susan Rice blev upprörd på anklagelserna och kallade uppgifterna för ”ännu en lögn”.

Read Entire Article